Q/A

Hogyan tudunk lefoglalni esküvő fotózásra?
Minden esetben kérlek, kérj ajánlatot a “Kapcsolat” oldalon. Ezek után küldök számotokra egy részletes árajánlatot és egy szerződés tervezetet. Ha abban minden tetszik számotokra, akkor egy személyes vagy online (Zoom) meeting alkalmával megbeszéljük a részleteket. Foglaló utalása (a megbízási díj 20%-a) és a szerződés aláírása után rögzítem a nagy napotokat naptáramban.

Mennyi képet fogunk kapni?
Nagy általánosságban egy 10-12 órás esküvőn több ezer nyers kép készül, amelyek közül minden fotó technikailag jól sikerült képet megkaptok retusálva.

Mikor kapjuk meg a fotókat?
Esküvő esetén 4-6 hetes határidővel dolgozom.

Nyers képeket is megkaphatjuk?
Nem, egyrészt nyers képfájlban (RAW) fotózom, így szinte csak Photoshopban lehetséges a képek megnyitása, másrészt az én szellemi termékem, ami a retusálástól válik egy kerek egész művé.

Mit tartalmaz az utómunka, retusálás és milyen mértékű?
Válogatást, színkorrekciót, expozíciós beállításokat, vágást, zavaró elemek eltávolítását és a kreatív képeken professzionális bőr retust.

Egyedül dolgozol?
Igen, de van lehetőségetek másodfotóst is kérni.

Videózol is?
Nem, én csak is fotózással foglalkozom esküvőkön, de több profi videós kollégát tudok számotokra ajánlani, akikkel már dolgoztam együtt.

Helyileg hol dolgozol?
Mondhatni országszerte, de leginkább Budapest és Pest megye.

Milyen felszereléssel dolgozol?
Esküvőkön Canon Eos R és 5D Mark 3 fényképezőgéppel, Sigma Art és Canon lencsékkel, Godox vakuval. Éjszakai szertartás esetén Godox led panelekkel világítok.

Hogyan írnád le a stílusod?
Szeretem az elkapott pillanatokat, szeretek együtt mozogni a vendégsereggel, beleolvadni a környezetembe, mint egy kaméleon. Szeretem az őszinte, szerelmes, kicsit intim helyzeteket lencsevégre kapni. Kreatív fotózásokon segítek a pózokban, irányítalak is titeket, ha szeretnétek.

%d blogger ezt szereti: