Wedding

Nelli & Gábor – Esküvő

Ritka szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennyire laza párokkal dolgozhatok együtt, mint például Nelli és Gábor, akikkel egy téli napon, 2017.01. 21-én találkoztam először Budapesten. Már a megbeszélés első felében kiderült, hogy pontos és határozott elképzelésük van a fotózásokról. Nagyon jól ismerték a kiválasztott helyszínek adottságait és fotózási lehetőségeit. Mondhatni zene volt füleimnek.

Azt hiszem, bátran kijelenthetem, hogy minden esküvő fotós álma egy olyan nagy nap, amin mindenre van idő. Így volt ez Nelliék esetében is, ugyan is a polgári és a templomi szertartás is, külön napra esett. Előbbire a gyönyörű Palóznakon került sor egy szép napsütéses szeptemberi napon. Ez az őszi nap egy nem mindennapi jegyes fotózással indult a csopaki Szt. Donát Birtokon. A szőlő lugas után, a Pongrácz kastély falain belül található kápolnában és teraszon hűsöltünk, majd az alsóörsi Marina kikötőben fejeztük be jegyes fotózásunk.
Az a bizonyos nagy nap, pedig októberben, a csodás hangulatú, “Ahol a lélek is jól érzi magát” Deák Udvarházban zajlott. Valóban jól éreztem magam, az ember szívesen dolgozik olyan közegben, ahol nem csak szolgáltatóként bánnak vele, mert Nelliéknél furcsa, de egy kicsit úgy éreztem “családtag” is vagyok.

Örömmel gondolok vissza minden velük töltött percre, mert ritkán találkozom ennyire kiegyensúlyozott, boldog és mosolygós párral, akik ennyire nyugodtak tudnak maradni, még a legstresszesebb helyzetekben is. Mert valljuk be, egy esküvő szervezése, szakember segítsége nélkül, embert próbáló feladat, Ők mégis mosolyogva emelt fővel vették az akadályokat.

Kreatív fotózásuk is külön napon történt, melynek helyszíne ezúttal is a Deák Udvarház volt, ahová időközben beköszöntött egy kis karácsonyi hangulat. Nem meglepő számomra, hogy ez egy cseppet sem zavarta Nellit és Gábort. Sőt, a nem éppen meleg novemberi időben, kültéri képeket is sikerült készítenünk. Az “Egy jó fotóért bármit” szállóige (?) abszolót helytálló volt ezen a fotózáson. 🙂

Szóval, mit is írhatnék még Róluk, mint azt, hogy csodálom a türelmüket és számomra bizonyosságot nyert, hogy ha majd család alapításra vállalkoznak, akkor fantasztikus szülők lesznek. 🙂
Köszönöm, a lehetőséget és hogy megismerhettem Őket. 🙂

 

1234520217226810121314151617818182017212219232425262728303111101412131516

Menyasszonyi ruha: Siira
Menyecske ruha: Beautik
Csokor, dekoráció: Szépségek Kicsiny Boltja
Menyasszony frizura: Papp Kata – SzépségZóna Dabas
Ékszer: Thomas Sabo
Cipő: Tamaris
Vőlegény öltönye: Dress Me and You
Esküvő helyszíne: Deák Udvarház
Ceremóniamester: Barna László
Dj: One Man Band – Mészáros Zoltán
Torta: Daubner Cukrászda
Gyűrűk: Németh Karikagyűrű

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s